>> Valitse kieli: >> >> >>

Tapahtumakalenteri

Jääkarhujen syksyn patikkaretki 30.9. Tapion taipaleelle

Tapahtuman ajankohta: 30.09.2017, klo 08:00 - 19:00

Tervetuloa Jääkarhujen syksyn patikkaretkelle. Se tehdään  lauantaina 30.9.2017 Ilomantsiin Tapion Taipaleelle. Mukaan mahtuu 50 patikoijaa.

Lähtö linja-autoasemalta klo 8.00, paluu noin klo 19. Matkan pituus on noin 14 km. Retki alkaa  Koitajoen varresta Polvikoskelta, mistä patikoidaan Sammalpuron-Niemipuron-Hanhikosken kautta Tapionahon lähellä olevalle P -paikalle. Sieltä  siirrymme bussilla Öykkäsenvaaraan (jos tie sallii ) ja Möhköön.

Muista kelin mukainen varustus ja vettä pitävät jalkineet. Omat juomat, makkarat ja eväät mukaan. Tulistelutauko pidetään Niemipurolla. Reissun lopuksi saunomme ja ruokailemme Möhkön Rajakartanossa. Käytössämme on iso savusauna ja rantasauna Koitajoen rannalla. Ruokana liha- tai kalakeitto, leivät, juomat ja jälkiruoka.  Ruuat ovat laktoosittomia.  ilmoita mahdollisista ruoka-allergioista ilmoittautumisen yhteydessä.

Retken hinta: aikuiset 20 € ja lapset 10 €. Retki maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä joko talonmiehelle tai postilaatikkoon. Postilaatikkoon ilmoittautumista varten on muovipusseja ilmoitustaululla. Laita pussiin rahan lisäksi nimesi ja ruokavaihtoehto.   Lisätietoja Ilmolta puh. 050-5431954


Takaisin


Copyright 2009 Joensuun Jääkarhut Ry. Design ja toteutus Sitefactory Oy