>> Valitse kieli: >> >> >>

Avantouinnin SM-kilpailut 
Joensuu 18.-20.2.2011

Lämmin kiitos kaikille Avantouinnin SM-kilpailuihin osallistuneille: niin uimareille, talkoolaisille, yhteistyökumppaneille kuin yleisöllekin!

Viikonlopun tunnelmiin voi palata  kuvien ja videon myötä:

Tapahtuman valokuvasi Media-assistentit, Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä.


Joensuun Jääkarhut
Suomen Latu ja Joensuun kaupunki toivottavat uimarit ja yleisön tervetulleeksi avantouinnin SM-kilpailuihin. Ne ovat osa Joensuun kaupunkikeskustassa  järjestettävää Talvikarnevaalia  jossa on tarjolla sekä talvista liikuntaa että kulttuuria eri muodoissa. Tapahtuman suojelijana toimii Tasavallan presidentti Tarja Halonen.

Sarjoja löytyy kaikenikäisille ja -tasoisille uimareille. Perjantai-iltana avajaisten jälkeen uidaan vapaauintiviesti. Lauantaina kilpasarjoissa uidaan ikäluokittain 25 metrin matka uintitapana rintauinti. Norppasarjassa uidaan 25 m ilman ajanottoa ja kuuttisarjassa vain kastaudutaan. Sunnuntain ohjelmassa ovat SM-viestiuinnit ja kansainväliset viestit sekä haasteuinti.

Kilpailupaikkana on Ilosaari Joensuun läpi virtaavassa Pielisjoessa. Kilpailualueelle yleisöllä on vapaa pääsy. Kisa-avanto on saaren laguunissa ja kisakanslia on viereisessä Karjalantalossa. Pukeutumistilat ovat avannon välittömässä läheisyydessä olevissa konteissa.  Uinnin jälkeen pääsee kisapassilla uimaan ja saunomaan  lauantaina Virkistysuimala Vesikkoon ja sunnuntaina Rantakylän uimahalliin.

Joensuun Jääkarhut järjesti avantouinnin SM-kilpailut Ilosaaressa myös vuonna 1993.

Kilpailujen sähköpostiosoite  info(ª)avanto2011.fi
Muut yhteystiedot katso kisaorganisaatio.

Navigaattoriin Ilosaaren osoitteeksi Siltakatu 1, Joensuu.

Talvikarnevaalin tapahtumia kuvataan ja materiaalia  esitetään eri medioissa (TV, internet, lehdistö). Mikäli henkilöä ei saa kuvata, tulee siitä toimittaa kirjallinen, kuvalla varustettu pyyntö kisakansliaan.  

   
 

 

   
Avanto 2011 yhteistykumppanit

Copyright 2009 Joensuun Jääkarhut Ry. Design ja toteutus Sitefactory Oy