>> Valitse kieli: >> >> >>

Ohjeita uimaan tuleville vierailijoille

Muista nämä:

  • Lue turvallisuusohjeet ja noudata niitä.
  • Uimaan ja saunaan vain selvin päin.
  • Osta ranneke etukäteen.
  • Saunaan uima-asu päällä.

 

Lue turvallisuusohjeet ja noudata niitä
Tuoteturvallisuuslain mukaan seura on vastuussa siitä että avantouinti Mäntyniemessä on turvallista. Uimarin tulee kuitenkin olla varovainen ja noudattaa annettuja ohjeita.

Uimaan ja saunaan vain selvin päin
Alkoholi ja avantouinti eivät sovi yhteen. Mäntyniemessä ei saa olla päihtyneenä (seuran hallituksen 2.8.2006 hyväksymästä saunaetiketistä ).

Osta ranneke
Uimaan ja saunaan mennessä  rannekkeen tulee olla ranteessa osoituksena maksun suorittamisesta. Rannekkeen voi ostaa takkahuoneessa olevasta automaatista joko kolikoilla tai matkapuhelimella. Ranneke maksaa 6 € ja se on voimassa yhden käyntikerran. Automaattiin käyvät 2€, 1€, 50 snt, 20 snt, 10 snt ja 5 snt eurokolikot. Jos ostat rannekkeen kolikoilla syötä tasaraha, laite ei anna vaihtorahaa. Tarkemmat ohjeet laitteessa. Rannekkeita myyvät Mäntyniemessä myös talonmies sekä paikalla olevat seuran toimihenkilöt. Alle 5-vuotiaat lapset voivat uida ja saunoa huoltajansa seurassa ilman ranneketta.

Otamme vastaan myös Smartum liikuntaseteleitä.

Saunaan uima-asu päällä
Sauna on yhteinen miehille ja naisille joten siellä pitää olla uima-asu päällä.

Pukeutuminen
Uima-asu vaihdetaan pukutiloissa jotka ovat päärakennuksen alakerrassa. Pukuhuoneissa on 10 lukollista säilytyslokeroa arvoesineille sekä suihku ja WC. Suihkuun saa lämmintä vettä 1 € kolikolla kahden minuutin ajan.

Unohtuiko uikkarit tai pyyhe?

Jos uikkarit unohtuivat niin siivouskomerossa on muutamia lainattavia uimahousuja ja uimapukuja.  Pyyhkeitä vuokraa (2 €) talonmies tai seuran toimihenkilöt.

Sauna
Sauna on erillinen rakennus laiturin päässä. Saunassa ei ole peseytymistiloja.

Uiminen
Avantoon mennään laiturin päässä olevia portaita pitkin. Ensimmäisillä kerroilla avannossa kannattaa viipyä vain hetki. Myöhemmin voi sitten kokeilla pidemmän matkan uimista. Avantokäyntien välissä on tapana lämmitellä saunassa. Kylmäuimarit käyvät kuitenkin avannossa ilman saunaa. Mitään sääntöjä ei ole vaan jokainen uikoon omien mieltymystensä ja tuntemustensa mukaan. 

Ryhmät

Sauna voi olla aika-ajoin hyvinkin täynnä. Niinpä isommista ryhmistä (yli 15 henkeä) on syytä ilmoittaa talonmiehelle etukäteen. Yleensä ruuhkaisimpia aikoja ovat illat, klo 18-21 välinen aika.

Virkistäviä uinteja!

 


Copyright 2009 Joensuun Jääkarhut Ry. Design ja toteutus Sitefactory Oy