>> Valitse kieli: >> >> >>

Muu toiminta 2010

Patikkaretki Ilomantsiin 4.9.2010

Syksyn patikkaretki tehtiin lauantaina 4.9.2010 Ilomantsiin. Reitti kulki Putkelan-Parppeinvaaran välisissä maisemissa. Matkan pituus oli joko 10 tai 16 km valinnan mukaan. Makkaranpaisto-juomatauko pidettiin Hiisjärvellä. Patikoinnin jälkeen Loma-Kitsassa sauna, savusauna, uinti ja ruokailu. 

Valokuva-albumi (Kuvat Liisi Juvonen)

Jaakon päivä 25.7.2010

Joensuun Jääkarhut viettivät seuran vuosipäiväksi muotoutunutta Jaakon päivää kymmenennen kerran sunnuntaina 25.7.2010. Seuran puheenjohtaja Jarno Linnolahti toivotti vieraat lämpimästi tervetulleiksi. Hän julkisti Vuoden 2010 Jaakon perustellen valintaa seuraavasti:

"Kauneus on katsojan silmissä, mutta Jääkarhujen toimipaikassa se on pitkään ollut yhden henkilön käsissä. Hän on useiden vuosien ajan pitänyt huolta Jääkarhujen toimipaikan ulkoisesta viihtyvyydestä vastaten aluksi toisten kanssa, mutta viime vuosina lähes yksin Mäntyniemen ulko- ja sisäkasvien hyvinvoinnista. Lisäksi kaikki on tapahtunut vielä kiltisti, nöyrästi ja pyyteettömästi. Joensuun Jääkarhujen Vuoden Jaakko vuonna 2010 on Linnea Harinen." (puhe kokonaisuudessaan).


Polkupyöräretki Hopelahteen 26.5.2010

Jääkarhujen kevään polkupyöräretki tehtiin Hopealahteen keskiviikkona  26.5.2010. 

Lähtö Mäntyniemestä oli klo 17 ja paluu klo 20.30.  Matkan pituus oli 36 km. Retken veti Toivo Raassina.  Hopealahti on Joensuun Työväenyhdistyksen loma- ja vapaa-ajanviettopaikka. Tilan kasvillisuus on varsin monipuolinen sillä sinne on istutettu paljon kasvi- ja puulajeja joita on hankittu ympäri Eurooppaa.  Tilalla on myös pienikokoinen vanhan metsän Natura-alue jossa esiintyy mm. liito-orava, pikkutikka ja metso.

 

Patikkaretki Lieksaan 13.5.2010

Patikoimaan lähdettiin Suomunjärven luoteispuolelta Litmonlammen  läheItä. Sieltä  käveltiin Iso Hietajärven  kautta Suomunjärven  pohjoispuolitse ja jatkettiin Karhunpolkua pitkin koilliseen. Matkan pituus oli joko 19 tai 23 km valinnan mukaan.  Makkaranpaisto-juomatauko pidettiin Kangas-Piilon tulipaikalla.

Patikoinnin jälkeen  oli Loma-Kitsissä sauna, savusauna, uinti ja ruokailu. Lisäksi osa tutustui Pertti Kilpeläisen kotimuseoon  jossa on  muun muassa moottorisahoja, mopoja, traktoreita, autoja ja  kodinhoitoon liittyviä  esineitä (kuvia vuoden 2008 retkeltä).

>>Katso karttaa myös Pohjois-Karjalan vaellusreittioppaasta.

 

Jääkarhujen ulkoilupäivä 20.3.2010

Lauantaina 20.3. vietettiin  Mäntyniemessä Jääkarhujen perinteistä ulkoilupäivää klo 12-15 . Tarjolla oli ulkoilun lisäksi kahvia, mehua, makkaraa sekä uintia saunomista ja yhdessäoloa. 

 


Copyright 2009 Joensuun Jääkarhut Ry. Design ja toteutus Sitefactory Oy