>> Valitse kieli: >> >> >>

Talkoot

Syystalkoot 22.-23.9.2008

Syystalkoissa saunaan tehtiin uudet lauteet sekä vaihdettiin uusi kiuas ohjausyksikköineen. Osaava talkooväki sai urakan valmiiksi kahdessa päivässä vaikka huoltoon oli varattu neljä päivää. Uusi kiuas on 30,6 kW Misa ERM-HPK laitossähkökiuas. Se on referenssien mukaan toimintavarma; samanlaisia on monissa kylpylöissä ja uimahalleissa ml. Joensuun Vesikossa. Uuden kiukaan antamat pehmeät löylyt ovat jo saaneet kiitosta.

>> Kuvia syystalkoista 2008

Keskiviikkona ja torstaina osa talkoolaisista ahkeroi vielä keittiötä Karhu-saliin. Kaappien rungot sekä sähkötyöt valmistuivat. Kunhan kaappien ovet ja pöytätasot saapuvat ja LVI-työt saadaan tehtyä niin keittiö on käyttövalmis.

Polttopuutalkoot 10.3.2008 klo 8-14

Maanantaina 10.3.2008 klo 8 alkaen tehtiin polttopuita. Paikalla oli yhdeksän ahkeraa puunpilkkojaa.

Syystalkoot 10.-13.10.2007

Ahkera talkooväki teki muutaman päivän urakalla töitä ja laittoi kovassa käytössä olevan kiinteistön tip-top kuntoon talvea varten. Saunaan tehtiin perushuolto (uudet lauteet, kiukaaseen uudet kivet ja vastukset, betonihalkeamat kitattiin ja maalattiin) ja päärakennuksessa tehtiin suursiivous.

Talkoot ja talvikauden päättäjäiset la 5.5.2007

Mäntyniemessä pidettiin perinteiset kevättalkot lauantaina 5.5. klo 8 alkaen. Toimitiloja huollettiin ja siivottiin perinpohjaisesti. Kiitoksia ahkeralle talkooväelle. Talkoiden jatkoksi vietettiin talvikauden päättäjäisiä klo 16 alkaen.

>> Talkookuvia


Copyright 2009 Joensuun Jääkarhut Ry. Design ja toteutus Sitefactory Oy