>> Valitse kieli: >> >> >>

Käytännön kysymyksiä

Miten tiloihin voi tutustua etukäteen?
Tilojen vuokrausta ja näyttöä hoitaa sihteeri Anneli Lahti puh. 045 78 45 1990 sihteerijoensuunjaakarhut.fi

Minkä kokoinen Karhu-sali on?
Salin pituus on 14,7 m ja pinta-ala noin 90 m2. Vuokralaisen käytössä on lisäksi vaatetila.

Mistä avaimet noudetaan, entä miten ne palautetaan?
Avaimet saa talonmieheltä hänen työaikanaan (ks. Etusivu) tai niiden luovutuksesta muulla tavoin sovitaan puhelimitse talonmiehen kanssa. Avaimet voi joko jättää Karhu-salin pöydälle tai tiputtaa alakerran eteisessä olevaan lukittuun postilaatikkoon.

Mihin avaimet käyvät?
Abloy-avain käy Karhu-salin ulko-oveen ja alakerran keittiön oveen. Alakerran ulko-ovi menee lukkoon klo 23.15.

Ikkunoiden avaaminen
Talossa on koneellinen tulo- ja poistoilmajärjestelmä. Sen vuoksi ikkunoiden avaamista tulee välttää, eikä ikkunoita saa jättää yöksi auki.

Voiko asiakas itse valita pitopalvelun?
Asiakkaat saavat itse valita haluamansa pitopalvelun. Alakerran keittiö soveltuu lähinnä ruuan lämmittämiseen.

Minkälainen astiasto Karhu-salissa on? Entä onko maljakoita, kynttilänjalkoja?
Astiasto ja muu tarjoiluvarustus selviää albumista . Salissa on muutamia maljakoita, kynttilänjalkoja ei ole.

Kuinka paljon pysäköintitilaa on?
Piha-alueella on tilaa noin 20 henkilöautolle. Autot on pysäköitävä niin että päärakennuksen ja saunan välinen kulkureitti (pelastustie) jää vapaaksi. Kadun varrella tontin kohdalla on myös noin 20 paikkaa. Lisäksi käytettävissä on viereisen uimarannan pysäköintitilat ainakin uimakauden ulkopuolella.

Kuka järjestää salin kalustuksen?
Vuokraaja saa itse järjestää kalustuksen haluamallaan tavalla. 

Miten tavarat kuljetetaan Karhu-saliin?
Tavarat kuljetetaan Karhu-saliin kantamalla portaita pitkin. Auton voi ajaa purkamisen ja lastaamisen ajaksi päärakennuksen ja saunan väliin mutta ei päärakennuksen eteen. Auto on siirrettävä pois pelastustieltä mahdollisimman nopeasti.

Minkälainen käytäntö on alkoholijuomien suhteen?
Alkoholijuomien nauttiminen sekä tarjoaminen on sallittua, mikäli kyseessä on suljettu yksityistilaisuus. Vuokraajan tulee huolehtia alkoholilain 59§ mukaisesta ilmoituksesta poliisille.

Alkoholin käyttö tulee rajoittaa vuokrattuihin sisätiloihin. Juomia ei saa tuoda yläkerran terassille eikä piha-alueelle paitsi silloin kun koko toimipaikka on vuokrattuna.

Saako tiloissa tupakoida?
Tupakointi on sallittu vain merkityllä paikalla grillikatoksen takana.  Natsat tulee laittaa niille varattuihin metalliastioihin. Sisätiloissa sekä yläkerran terassilla tupakointi on ehdottomasti  kielletty.

Onko fläppitauluun paperia ja tusseja?
Fläppitaulussa on normaalisti paperia ja tusseja. Varmuuden vuoksi ne kannattaa kuitenkin ottaa mukaan kokousta varten.

Voiko ulkotulia polttaa?
Ulkotulia ei saa polttaa.

Voiko kynttilöitä polttaa?
Kynttilöitä ja tuikkuja voi polttaa kunhan ne palavat valvotusti ja riittävän etäällä palavista materiaaleista. Kynttilänjalkojen ja tuikkualustojen tulee olla sellaisia että pöytäpinnat eivät kuumene. Asiakkaan vastuulla on että kynttilät sammutetaan tilaisuuden päätyttyä. Kynttilät ja mahdolliset steariinitahrat tulee myös siivota pois.

Pitääkö vuokralaisen pestä astiat?
Astiat tulee pestä. Astianpesukonetta ei saa jättää valvomatta päälle. Myös alakerran keittiön astianpesukone on käytettävissä.

Pitääkö vuokralaisen siivota?
Vuokralaiselta edellytetään että lattia on lakaistu irtoroskista, värjäävät tahrat pöydiltä ja lattioilta on siivottu, steariinitahrat on siivottu, roskakorit on tyhjennetty ja jätesäkit on viety pysäköintialueen reunassa olevaan roskakatokseen. Kaikki vuokralaisen tuomat tavarat (mukaan lukien tyhjät pullot ja juomatölkit) tulee viedä pois sovittuun aikaan mennessä.

Onko tiloissa siivoustarvikkeita?
Keittiösyvennyksen pesuallaskaapissa on roskapusseja. Viereisessä varastossa (no 3) on siivousvälineet sekä jätesäkkejä.

Voiko tiloihin jättää tavaroita myöhemmin haettavaksi?
Purkuaikaa on normaalisti tunti tilaisuuden päättymisestä mihin mennessä omat tavarat tulee viedä pois. Erikseen sovittaessa tavaroita voi jättää ja hakea myöhemminkin mikäli tiloihin ei ole varauksia.

Mistä voi tiedustella löytötavaroita?
Löytötavaroita voi tiedustella talonmieheltä viikon ajan tilaisuudesta, sen jälkeen löytötavaratoimistosta.


Copyright 2009 Joensuun Jääkarhut Ry. Design ja toteutus Sitefactory Oy