>> Valitse kieli: >> >> >>

Vuokraehdot

Joensuun Jääkarhut ry (myöhemmin seura) vuokraa Karhu-salia sekä koko toimipaikkaa kokouksien ja juhlien järjestämiseen. Tiloissa on noudatettava hyvää järjestystä ja hyviä tapoja. Karhu-salin vuokraajat eivät saa tarpeettomasti häiritä toimipaikan samanaikaista käyttöä avantouintiin ja saunomiseen. Vuokraajien tulee ottaa huomioon myös se, että tontti rajoittuu yleiseen uimarantaan.

Varauspyyntö

Varauspyynnössä tulee ilmoittaa tilaisuuden nimi ja luonne, järjestäjä, ajankohta, tarvittava valmisteluaika, mahdolliset erikoisjärjestelyt, varaajan nimi ja yhteystiedot, yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero sekä laskutusosoite. Seura antaa vastauksen varauspyyntöön kirjallisesti ja ilmoittaa samalla kyseistä tilaisuutta koskevat vuokrausehdot. Varausta koskeva molempia osapuolia sitova sopimus syntyy, kun varaaja on kirjallisesti vahvistanut hyväksyvänsä seuran asettamat ehdot sekä suorittanut ne mahdolliset velvoitteensa, joiden täyttämistä ennen lopullisen sopimuksen solmimista seura on edellyttänyt.

Varauspyynnön peruutus

Peruutus tulee tehdä kirjallisesti. Peruutus on maksuton, mikäli se tehdään viimeistään seitsemän vuorokautta ennen tilaisuutta. Myöhemmin tapahtuvasta peruutuksesta seuralla on oikeus periä peruutusmaksua 20% vuokrasta.

Seuran oikeus purkaa varausta koskeva sopimus

Seuralla on oikeus purkaa sopimus ylivoimaisen esteen vuoksi.

Maksuehdot

Maksuehdot määritellään edellä tarkoitetussa vahvistuskirjeessä.

Avaimen luovutus ja palautus

Avaimen saa joko talonmieheltä tai sen luovutuksesta sovitaan erikseen puhelimitse tai sähköpostitse. Avaimen voi jättää Karhu-saliin pöydälle tai alakerran eteisen postilaatikkoon.

Tilojen edelleen luovuttaminen

Vuokralaisella ei ole oikeutta luovuttaa tiloja edelleen.

Vastuu vahingoista

Vuokralainen on velvollinen suojelemaan vahingolta vuokraamiansa tiloja. Vuokralainen vastaa kaikista vahingoista jotka tilaisuuteen osallistuvat aiheuttavat seuralle. Mahdollisista vahingoista tulee ilmoittaa viipymättä seuralle sekä vahinkojen korvaamisesta mahdollisesti vastuussa olevalle vakuutusyhtiölle.

Yhteyshenkilö

Vuokralainen nimeää yhteyshenkilön joka vastaa siitä että tilaisuudessa noudatetaan annettuja ohjeita. Hänen tulee olla paikalla koko tilaisuuden ajan ja puhelimitse tavoitettavissa.

Tupakointi

Tupakointi on sallittu vain merkityllä paikalla grillikatoksen takana. Sisätiloissa sekä yläkerran terassilla tupakointi on ehdottomasti  kielletty.

Alkoholin käyttö

Alkoholin nauttiminen tulee rajoittaa vuokrattuihin sisätiloihin. Juomia ei saa tuoda yläkerran terassille eikä piha-alueelle paitsi silloin kun koko toimipaikka on vuokrattuna.

Tarjoilun järjestäminen

Tarjoilun voi vuokralainen järjestää haluamallaan tavalla. 

Saunominen ja uiminen

Karhu-salin vuokraajat voivat saunoa ja uida vierasmaksulla. Uintirannekkeet toimitetaan etukäteen Karhu-saliin. Rannekkeita voi ostaa myös talonmieheltä tai rannekeautomaatista.

Uidessa ja saunoessa tulee noudattaa turvaohjeita jotka ovat seuran kotisivuilla sekä Mäntyniemen eteisen seinällä olevassa taulussa. Huomaa erityisesti että avantoon ei saa mennä alkoholin vaikutuksen alaisena eikä sairaana. Lasipulloja ei saa viedä ulos eikä saunaan särkymisvaaran vuoksi.

Pukeutumistilat ovat päärakennuksen alakerrassa. Uimapuku on pakollinen sillä sauna on yhteissauna miehille ja naisille. Suihkujen lämmin vesi on maksullinen. Lämmintä vettä tulee 1 € kolikolla noin kaksi minuuttia rahan laittamishetkestä lähtien.

Sauna ja pukeutumistilat ovat samanaikaisesti yleensä myös seuran jäsenten sekä vierasuimareiden käytössä.

Siivous

Tilat tulee luovuttaa samanlaisessa kunnossa kuin ne olivat vastaanotettaessa. Vuokralainen huolehtii roskien ym. viennistä ulkona olevaan jätekatokseen. Ylimääräisestä siivouksesta seuralla on oikeus laskuttaa hinnaston mukaisesti.


Copyright 2009 Joensuun Jääkarhut Ry. Design ja toteutus Sitefactory Oy