Arvoisat Jääkarhut

Kerron taas kuulumisia:

– Moni on jo huomannut, että portaita on tullut laiturin päähän lisää. Niiden tarkoituksena on vähentää jonotusta laiturilla, erityisesti illan ruuhka-aikoina. Tavoite myös toteutuu, jos mahdollisimman moni toimii annettujen ohjeisen mukaisesti.

o ”opetusvideo” on nähtävillä seuran kotisivun etusivun some-osiossa ja Facebook-sivustolla
o kun video ei tavoita kaikkia, niin jo osaavien jäsenten antama opastus on tärkeää
o mikäli on tarpeen, niin laiturille laitetaan vielä erilliset nuoliohjaukset
o uudet, oikealle puolen laituria sijoitetut portaat ovat loivat ja askelmiltaan leveät, joten niitä pitkin voi mennä veteen turvallisesti myös etuperin
o vanhat, vasemmalle puolen laituria sijoitetut portaat ovat aika jyrkät, joten ne on turvallisuussyistä tarkoitettu vain ylösnousuun

– Talkoolaisia vuoden 2020 talviuinnin SM-kisoihin on ilmoittautunut jo noin 70, mutta lisää vielä tarvitaan. Halukkuudesta voi kertoa talomiehelle toimipaikassa tai kisojen kotisivulla olevalla lomakkeella, osoitteessa.

– Ilmoittautuminen kisoihin on avattu. Ilmoittautua voi osoitteessa. Hallitus on päättänyt, että seura maksaa SM-kisoissa seuraa edustavien kisatalkoolaisten osallistumismaksun (kilpa-, norppa- tai kuuttisarja). Seura maksaa myös henkilökohtaisen mitalin voittaneen seuran uimarin osallistumismaksun ja tarvittaessa myös kultamitalin voittaneen majoituksen. Maksut voi periä rahastonhoitajalta kisojen jälkeen.

– Sääntömääräinen syyskokous pidetään Karhu-salissa ke 27.11. klo 18.30. Keskeisiä asioita ovat talousarvio, toimintasuunnitelma ja luottamushenkilöiden valinta. Hallitus tekee näistä kaikista kokoukselle (myös valittavista luottamushenkilöistä) omat ehdotuksensa. Lopulliset päätökset tekee tietysti kokouksessa paikalla oleva jäsenistö.

– Ensi vuoden jäsenlaskutus on tarkoitus tehdä sähköisenä. Lasku tulee jäsenen sähköpostiin, mikäli se on seuran jäsenrekisterissä. Tiedän, että monen sähköpostiosoite rekisterissä on vanhentunut tai postilaatikko on täysi. YRITTÄKÄÄMME SAATTAA SÄHKÖPOSTIT AJAN TASALLE, sillä laskuja ei enää laiteta laatikkoon alakerran pöydälle.

– Ne, joilla ei ole sähköpostia tai joiden osoite rekisterissä on virheellinen saavat laskun paperitulosteena talonmieheltä info-huoneesta.

Hyvää syksyn jatkoa kaikille

Joensuussa, lokakuun 11 päivänä 2019

Jarno Linnolahti
Puheenjohtaja