Arvoisat Jääkarhut

Tervetuloa avantouintivuoteen 2020

  • Päättyneen vuoden lopussa seuran jäsenmäärä oli taas suurempi kuin koskaan (1957). Kasvua edellisestä vuodesta oli 444 eli 23 %. Kertarannekkeita myytiin vuoden aikana noin 16000. Tässäkin oli kasvua edelliseen vuoteen 31 %. Toimipaikkaamme tehtiin vuoden aikana yli 165 000 käyntiä, kasvua 21 %.
  • Vuoden vaihteessa moni vanhoista jäsenistä jättäytyy pois, sillä vuotuinen vaihtuvuus on yli 300. Uusia jääkarhuja tulee kuitenkin tilalle, varsinkin näin alkuvuonna päivittäin.
  • Vuoden ensimmäiset talkoot on pidetty. Jäsenmaksulaskun on saanut sähköpostiinsa lähes 1700 jäsentä. Ne jotka eivät saaneet laskua sähköpostiinsa, saavat sen toimipaikasta paperisena talonmieheltä tai paikalla olevilta luottamushenkilöitä. Näyttäisi siltä, että lasku ei mennyt sähköisenä, ainakaan kaikille niille jäsenille, joilla on Microsoftin sähköposti (hotmail, live ja outlook). Syytä selvitellään, mutta paperisena nämäkin laskut löytyvät talonmieheltä.
  • Vuoden 2020 jäsenmerkin voi lunastaa maksukuitilla seuran talonmies-isännöitsijältä (Pasi Mikkonen) tai paikalla olevilta hallituksen jäseniltä.
  • Uusi hallitus järjestäytyy keskiviikkona 8. tammikuuta. Ensimmäisessä kokouksessa valitaan hallituksen keskeiset toimihenkilöt (varapuheenjohtaja, sihteeri, rahastonhoitaja) ja käydään läpi syyskokouksen hyväksymä toimintasuunnitelma. Hallituksen pöytäkirjat ovat luettavissa toimipaikassa ja seuran kotisivulla, täältä. Kotisivua kannattaa seurata, sillä se on monissa asioissa tärkeä ilmoitustaulu. Sen alareunassa on Someseinä, josta näkee viimeisimmät facebook-tiedotteet ja siellä on linkki myös seuran Facebook-sivustolle.
  • Sauna on lämmin kaikkina päivinä klo 10-23 (ke, la ja su klo 6-23). Molemmat saunat ovat samanaikaisesti lämpimät arkisin klo 15-23 (la, su klo 13-23). Kesäaikana (kesä-elokuu) aukioloajat ovat vähän lyhyemmät.
  • Saunoissa on aika-ajoin ruuhkaa. Eniten iltaisin. Kävijämäärän online-tilanteen näkee tästä.
  • Ai niin, olinpa unohtaa muistuttaa saunaetiketistä. Se löytyy kolmella kielellä pukuhuoneiden ovien seinältä ja tietysti myös kotisivulta, tästä.

Toivotan kaikille jääkarhuille oikein hyvää alkanutta vuotta 2020.

Joensuussa, tammikuun 1 päivänä 2020

Jarno Linnolahti

Puheenjohtaja