Tilojen vuokraus

Avantouintikeskus tarjoaa viihtyisät puitteet kokouksille ja juhlille kautta vuoden. Tilaisuuksien yhteydessä voi myös uida ja saunoa. Vuokrattavana on sekä päärakennuksen 2. kerroksessa oleva Karhu-sali, oma sauna tai jopa koko toimipaikka.

  • Karhu-sali on tarkoitettu enintään noin 40 hengen ryhmille. Salissa on ajanmukainen kokoustekniikka sekä hyvin varusteltu keittiösyvennys. Kahvi- ja ruoka-astiaston käyttö sisältyy vuokraan. Saliin kuljetaan ulkokautta pääoven vierestä lähteviä portaita, jotka eivät sovellu liikuntaesteisille.
  • Jääkarhut vuokraa myös toista saunaa (Ryhti). SAUNAA EI VUOKRATA TALVIKAUDELLA (1.9.-31.5.) klo 18-23 välisenä aikana kuin poikkeustapauksissa.
  • Koko toimipaikassa on vietetty kesäisin häitä sekä kongressien illanviettoja. Upea rantamaisema, viihtyisät tilat, sauna ja kaunis piha ovat saaneet vierailta kiitosta.

Vapaat ajat

Vapaiden päivien kohdalla ruudussa ei ole kelloa ja kello puolestaan kertoo, että tuolle päivälle on tehty varaus. Klikkaamalla varausta saat näkyviin varauksen kellonajan. Viimeinen varausaika päättyy klo 23.45. Tämän jälkeen varaaja voi käyttää vielä tunnin tilojen siivoukseen. Tiloja ei voi vuokrata tiettyinä juhlapyhinä ja niiden aattoina. Nämä päivät näkyvät varauksina kalenterissa.

Varauksen tekeminen

Voit tehdä varauksen varauskalenterin kautta. Klikkaa kalenterin päivää ja täytä lomakkeen tiedot. Varauksesta lähetetään vahvistus antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Samalle päivälle ei voi tehdä useampia varauksia.

Avaimen luovutus ja palautus

Avaimen luovutuksesta sovitaan isännöitsijän kanssa (puh. 045 78 45 1992 tai isannoitsija@joensuunjaakarhut.fi). Avaimen voi jättää Karhu-salin pöydälle.

Kuvia Karhu-salista