Jäseneksi

Jäsenmerkin hakeminen ja kiinnitys uima-asuun

Jäsenmerkkejä antavat Mäntyniemessä talonmies ja paikalla olevat hallituksen jäsenet. Ota maksukuitti mukaan. Jos et saa kuittia tulostettua tai näytettyä puhelimessa niin Mäntyniemessä on kyllä maksuista listat, mutta niissä ei välttämättä näy aivan viimeisimmät suoritukset.

Kiinnitä jäsenmerkki uima-asuun näkyvälle paikalle ommellen. Uimassa ja saunassa ei voi käydä ilman voimassa olevaa jäsenmerkkiä tai ranneketta. Jos olet maksanut jäsenmaksun etkä ole vielä saanut merkkiä voit toki uida ja saunoa, mutta kysy saunassa, olisiko paikalla joku, joka voi antaa jäsenmerkin.

Lapsimerkki 10 €

  • Lapsimerkki myydään vain huolto- tai hoitovastuussa oleville jäsenille (vanhemmat, isovanhemmat tai muut lähisukulaiset)
  • Lapsimerkillä voivat uida kalenterivuonna 5 – 15 vuotta täyttäneet
  • Lapsimerkin haltija voi liittyä 16-vuotiaana jäseneksi ilman liittymismaksua. Jäseneksi liitytään siis 16 vuotta täytettyään.
  • Alle 5 vuotiaat lapset voivat uida ja saunoa huoltajan kanssa ilman kertaranneketta tai lapsimerkkiä.

Lapsimerkki tulee myös kiinnittää uima-asuun näkyvälle paikalle ommellen.

Lapsimerkit myydään Mäntyniemessä käteisellä ja samalla annetaan kirjallinen sitoumus huoltovastuusta. Lapsimerkkiä ei saa maksaa jäsenmaksun yhteydessä samalla viitenumerolla.