Seuran esittely

Jäsenten lisäksi toimipaikkaa voivat käyttää myös seuraan kuulumattomat kertamaksulla (6 €). Alle 5-vuotiaat lapset voivat uida ja saunoa ilman ranneketta huoltajansa seurassa. Lapset/nuoret 5-15 vuotta tarvitsevat sekä rannekkeen että täysi-ikäisen huoltajan seurakseen. Ranneke on voimassa vain yhden käyntikerran. Talviaikaan arkisin klo 13-16 on Happy Hour, jolloin talonmies, ollessaan paikalla, myy kertarannekkeita klo 13-15 välisenä aikana alennettuun hintaan (4 €).

Käytössä on kaksi saunaa Rento (n. 30 henkeä) ja Ryhti (n. 25 henkeä). Koronan takia pidettävä turvaväli pienentää merkittävästi saunojen kapasiteettia.

Aukioloajat, osoite ja kulkuyhteydet

Saunojen aukioloajat

Syys-toukokuussa

Isompi sauna Rento on lämmin klo 8-23. Pienempi sauna Ryhti on lämmin klo 13-23.

Tulinen tunti saunassa Rento klo 22-23 (edellyttäen, että myös Ryhti on jäsenistön käytettävissä). Löylynheitto vapaata. Kilpailu ja kiusanteko on kiellettyä.

Kesä-elokuussa

Sauna(t) lämmin joka päivä klo 8-23.

Tulinen tunti saunassa Rento klo 22-23 (edellyttäen, että myös Ryhti on jäsenistön käytettävissä). Löylynheitto vapaata. Kilpailu ja kiusanteko on kiellettyä.

Postiosoite

Joensuun Jääkarhut ry, Mäntyniementie 1, 80220 Joensuu.

Kulkuyhteydet

Bussi no. 3 ajaa reittiä Kytö-Noljakka-keskusta-Penttilä-Vehkalahti. Jääkarhuja lähinnä oleva pysäkki on Jo1147 (saapuvat) / Jo1148 (lähtevät). Katso aikataulut ja reittikartat Joensuun Seudun Joukkoliikenteen sivuilta.

Omalla autolla tuleville on pihalla 20 pysäköintipaikkaa ja saman verran on tien varressa.