Seuran esittely

Jäsenten lisäksi toimipaikkaa voivat käyttää myös seuraan kuulumattomat kertamaksulla (6 €). Alle 5-vuotiaat lapset voivat uida ja saunoa ilman ranneketta huoltajansa seurassa. Lapset/nuoret 5-15 vuotta tarvitsevat sekä rannekkeen että täysi-ikäisen huoltajan seurakseen. Ranneke on voimassa vain yhden käyntikerran. Talviaikaan arkisin klo 10-16 on Happy Hour, jolloin rannekkeen voi ostaa automaatista (myyntipaikat 60 ja 61) klo 13-15 välisenä aikana alennettuun hintaan (4 €). Se oikeuttaa uintiin ja saunomiseen klo 16 saakka.

Käytössä on kaksi saunaa Rento (n. 30 henkeä) ja Ryhti (n. 25 henkeä). Koronan takia pidettävä turvaväli pienentää merkittävästi saunojen kapasiteettia.

Aukioloajat, osoite ja kulkuyhteydet

Saunojen aukioloajat

Syys-toukokuussa

Isompi sauna Rento on lämmin klo 8-23. Pienempi sauna Ryhti on lämmin arkisin klo 10-23, viikonloppuisin (la, su) ja pyhäpäivinä klo 8-23.

Tulinen tunti saunassa Rento klo 22-23 (edellyttäen, että myös Ryhti on jäsenistön käytettävissä). Löylynheitto vapaata. Kilpailu ja kiusanteko on kiellettyä.

Kesä-elokuussa

Sauna(t) lämmin joka päivä klo 8-23.

Tulinen tunti saunassa Rento klo 22-23 (edellyttäen, että myös Ryhti on jäsenistön käytettävissä). Löylynheitto vapaata. Kilpailu ja kiusanteko on kiellettyä.

Postiosoite

Joensuun Jääkarhut ry, Mäntyniementie 1, 80220 Joensuu.

Kulkuyhteydet

Bussi no. 3 ajaa reittiä Kytö-Noljakka-keskusta-Penttilä-Vehkalahti. Jääkarhuja lähinnä oleva pysäkki on Jo1147 (saapuvat) / Jo1148 (lähtevät). Katso aikataulut ja reittikartat Joensuun Seudun Joukkoliikenteen sivuilta.

Omalla autolla tuleville on pihalla 20 pysäköintipaikkaa ja saman verran on tien varressa. Auton voi pysäköidä myös uimarannan puoleisen aidan taakse.